• 044-32424330
  • مشاوره راهنمایی و خرید

درمان آنفولانزا

درمان آنفولانزا ، این روز ها اسم بیماری هایی مثل آنفولانزا ، کورونا ، امیکرون و … را خیلی زیاد میشنوید و شاید خیلی از شماها هنوزم دارید با این بیماری ها دست و پنجه نرم میکنید . ما در این مقاله کامل به بررسی موضوع آنفولانزا میپردازیم و همچنین یکی از بهترین عصاره هایی که باعث میشه درمان خانگی آنفولانزا انجام دهید را به شما معرفی میکنیم . پس حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید .

حتما بخوانید : کاهش وزن

درمان آنفولانزا
درمان آنفولانزا

هرآنچه از آنفولانزا باید بدانید ، علل و علائم انواع آنفولانزا

Influenzas یا Grippe یک بیماری واگیردار است که به صورت عمومی با نام آنفولانزا شناخته می شود و انواع مختلفی هم دارد. این بیماری از طریق ویروس‌های RNA یا ارتومیکسوویریده به وجود می آید و به خصوص در فصول پاییز و زمستان به اوج خود می رسد پس خیلی مهم هست که با روش های درمان آنفولانزا ، آشنا باشید .

علائم آنفولانزا
علائم آنفولانزا

نکته جالب توجه مرتبط با تاریخچه آنفولانزا این است که در سال 1918، این بیماری توانست جان 50 میلیون انسان را بگیرد. درواقع آنفولانزای اسپانیایی که آن موقع یک ویروس ناشناخته به حساب می آمد، تمامی افراد را درگیر خود کرد و یکی از مرگبارترین بیماری های مسری تاریخ نام گرفت. در حال حاضر نیز انوع جدیدی از ویروس آنفولانزا کشف شده است که سلامت انسان ها را تحت تاثیر خود قرار می دهد. در ادامه به بررسی بیشتر این بیماری و روش های درمان آن می پردازیم تا بیشتر با انواع آنفولانزا آشنا شوید.

قبل از مطالعه ادامه این مقاله حتما ویدئو زیر را مشاهده کنید :

برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.

آنفولانزا چیست؟

ویروس آنفولانزا که سویه های مختلفی دارد، از طریق قطرات وارد بدن می شود و سپس رشد و تکثیر می یابد؛ تا در نهایت علائم بیماری در فرد مشخص می‌گردد. معمولاً بیشترین تأثیرات این بیماری روی بینی، گلو و ریه های فرد است؛ به گونه ای که اگر به درستی درمان نشود، امکان ذات الریه در بیمار بالا می رود. در بعضی از موارد شاهد آن هستیم که آنفولانزا به حدی وخیم می شود و بیماری های پیش زمینه فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، که بیمار را می تواند به کام مرگ بکشاند. بیشترین افرادی که معمولاً باید برای درمان آنفولانزا سریعاً اقدام کنند کودکان زیر پنج سال به ویژه زیر ۱۲ ماه می باشند.

همچنین افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار، افراد دارای بیماری‌های مزمن همچون آسم، بیماری قلبی، کلیوی و دیابتی، افراد چاق و دارای سیستم ایمنی ضعیف، همگی در معرض خطرات جدی این بیماری هستند.

معمولاً یکی از راه های پیشگیری و دفاعی در برابر این بیماری، واکسن آنفولانزا است که برای استفاده عمومی مجاز باشد. در عین حال بعضی از افرادی که سیستم دفاعی ضعیفی دارند؛ همانند کسانی که طحال خود را درآورده اند، باید طبق نظر پزشک هرسال این واکسن را تزریق کنند. همانطور که گفته شد این بیماری سوی های مختلفی دارد که معمولاً هر ساله یک یا دو مورد آن گسترش بیشتری می‌یابد و افراد زیادی را مبتلا می‌کند. در ادامه به بررسی بیشتر انواع آنفولانزا می پردازیم.

تفاوت آنفولانزا با سرماخوردگی

احتمالاً شما هم علائم آنفولانزا و سرماخوردگی را با یکدیگر اشتباه می گیرید و تفاوت آنها را نمی دانید. به طور کلی علائم آنفولانزا شدیدتر از سرماخوردگی هستند و تشخیص صددرصدی هر کدام از این دو مدل بیماری، باید توسط پزشک تایید شود.

تفاوت آنفولانزا با سرماخوردگی
تفاوت آنفولانزا با سرماخوردگی

انواع علائم سرماخوردگی را می‎توان با بدن درد، گلودرد و آبریزش بینی همراه دانست. در عین حال عطسه و سرفه نیز از دیگر علائمی هستند که معمولاً در افراد دیده می‌شود. همچنین ممکن است شما با سردرد و چشم‎درد نیز مواجه شوید و بی حالی شدید را تجربه نمایید. سرماخوردگی اگر همراه با استراحت و گذراندن طول درمان مناسب باشد، معمولاً بین ۵ تا ۷ روز به طور کامل رفع می‌شود. از این رو لازم است که به سراغ خوددرمانی نروید، چون ممکن است مصرف آنتی بیوتیک ها طول درمان سرماخوردگی را بیشتر کند.

در عین حال آنفولانزا نیز همانند سرماخوردگی علائم یکسانی دارد ولی شدت آن بیشتر است؛ اما برعکس سرماخوردگی که معمولاً افراد بزرگسال تب نمی کنند، در آنفولانزا تب و لرز ناگهانی به وجود می‌آید و با تعریق شدیدی همراه است. همچنین در بعضی از موارد مانند ابتلا به آنفلوانزای خوکی بیمار ممکن است دچار اسهال و استفراغ نیز شوید.

سرفه ها در آنفولانزا معمولاً طولانی تر، بیشتر و اغلب خشک می باشد و خلط هم ندارد. نکات مهم در درمان آنفولانزا و سرما خوردگی ، استراحت و خوردن مواد غذایی مناسبی همچون سوپ است؛ ترجیحاً از ویتامین سی و داروهای گیاهی نیز زیاد استفاده شود. همچنین اگر تب، سرفه، گرفتگی بینی و سردرد شما پایدار و طولانی مدت شد، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید. البته علائم بحرانی این بیماری مانند درد شدید در قفسه سینه، سردرد، سرگیجه و گیجی شدید، تنگی نفس و استفراغ مداوم را باید جدی گرفت و سریعا به اورژانس مراجعه کرد.

برای مشاوره و سفارش عدد 1 را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.

تفاوت آنفولانزا با کرونا

همانطور که گفه شد، شدت بیماری و درمان آنفولانزا بسیار بیشتر از سرماخوردگی است و در عین حال بین چند روز تا چند هفته دوره درمان و بهبودی کامل آن طول می کشد. علائم آن نیز معمولاً همراه با تب و لرز، سردرد و درد عضلانی، گلودرد، سرفه، گرفتگی بینی و آبریزش همراه است. اما تفاوت اصلی کرونا با سرماخوردگی و آنفولانزا را می توان تنگی نفس به حساب آورد. البته ممکن است که در آنفولانزا نیز تا حدی این تنگی نفس به وجود آید، اما معمولاً شدت آن در کرونا بسیار بیشتر است.

علائم شایع و تایید شده کرونا شامل تب، خستگی و سرفه خشک به همراه نفس تنگی است. بعضی از افراد اسهال، آبریزش بینی، از دست دادن حس بویایی، چشایی و تهوع هم دارند؛ اما به طور کلی عطسه و خارش چشم از علائم این بیماری نیست. در هر صورت به خاطر اینکه این علامت ها بسیار نزدیک به یکدیگر هستند، تفاوت بین آنفولانزا با کرونا تقریبا ممکن نیست و باید به پزشک مراجعه کرد تا بنابر شرایط بیمار، داروهای مناسب تجویز شود.

انواع آنفولانزا را بشناسید

انواع آنفولانزا
انواع آنفولانزا

آنفولانزا یکی از مسری ترین و جدیدترین عفونت‌های ویروسی است که می‌تواند تمامی افراد را درگیر خود کند. از آنجایی که عوارض این بیماری می تواند شدید باشد، در نتیجه راحت ترین راه حل برای پیشگیری و مقابله با آن، تزریق واکسن آنفولانزا می باشد. اما این ویروس کوچک می تواند انواع مختلفی داشته باشد. به طور کلی پوشش پروتئینی ویروس های آنفولانزا وقتی با چیدمان مختلف کنار هم قرار میگیرند، باعث می شوند که سویه‎های جدیدی از آنفولانزا همراه با علائم و ویژگی های مختلفی به وجود آیند. با توجه به این مقدمه به معرفی انواع آنفولانزا می پردازیم تا بیشتر با آنها آشنا شوید.

آنفولانزا نوع A

آنفولانزای نوع A شایع ترین نوع این بیماری است و می‌تواند در مواقعی بسیار خطرناک باشد. خطر شیوع و گسترش این نوع آنفولانزا بسیار بالاست و سریع تر از آنفولانزای نوع B جهش می کند. آنفولانزای نوع A از یک روز قبل شروع علائم تا ۵ روز پس از ابتلا نیز می‌تواند مسری باشد و دیگران را درگیر کند. همچنین این ویروس می تواند باعث ایجاد بیماری آنفولانزا در پرندگان و دیگر پستانداران نیز شود. از آنجایی که آنفولانزای نوع A به 2 زیرگروه کلی H و N تقسیم می شود، درنتیجه می تواند سویه های مختلفی را به وجود آورد.

برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.

در واقع پروتئین هماگلوتینین (H) و پروتئین نورآمینیداز (N) دارای 18 زیرگروه مختلف می باشد که جفت شدن این دو پروتئین را در کنار هم متفاوت می‌کند. نتیجه این موضوع به وجود آمدن سویه های جدید با علائم و رفتارهای جدیدی است که از آنفولانزا می بینیم. به طور کلی آنفولانزای نوع A می تواند ۱۹۸ ترکیب مختلف داشته باشد و معمولاً با لمس اشیای آلوده، تنفس فضای آلوده، قرار گرفتن در کنار شخص مبتلا و … می تواند به افراد دیگر منتقل شود. در صورتی که درمان آنفولانزا نوع A جدی گرفته نشود، می تواند عوارضی همچون آسم، برونشیت، مشکلات قلبی، ذات الزیه و … را به دنبال داشته باشد.

آنفولانزا نوع B

آنفولانزای نوع A و نوع B دارای علائم یکسانی همچون سردرد، تب و لرز، درد بدن، سرفه خشک، بی اشتهایی و بی حالی هستند. اما نوع B این بیماری دستگاه گوارش را نیز درگیر می کند و بیمار دچار اسهال و استفراغ نیز می شود که البته بیشتر در کودکان مشاهده می گردد. همچنین تنگی نفس و عفونت های بالینی نیز می تواند از دیگر مشکلات این بیماری باشد. 4 روز اول این بیماری بسیار شدید است و می تواند فرد را اذیت کند اما دوره درمان پس از 2 هفته تقریبا کامل می شود. در عین حال اگر بیماری به درستی و به سرعت درمان نشود، ممکن است مشکلاتی همچون ذات الریه پیش آید که بیمار را تا کام مرگ نیز بکشاند.

آنفولانزا نوع C

خفیف ترین نوع آنفولانزا را می توان نوع C آن در نظر گرفت. این بیماری فقط انسان را مبتلا می کند و علائمی شبیه به سرماخوردگی دارد. این بیماری در صورتی که نوزادارن، افراد مسن و افراد دارای بیماری های پیش زمینه ای را درگیر کند، می تواند خطرناک باشد. یکی دیگر از ویژگی های آنفولانزای نوع C این است که اپیدمی ایجاد نمی کند و درنتیجه معمولا بین 3 تا 7 روز کاملا درمان می شود. معمولا پزشک برای بیمار داروهای ضدویروسی تجویز می کند و با استراحت می توان به سلامت رسید. مصرف زیاد مایعات و استفاده از رژیم غذایی مناسب نیز باید حتما رعایت گردد.

آنفولانزا در کودکان

ابتلای کودکان به آنفولانزا به خصوص در دوران پیک و اپیدمی بسیار زیاد است. این بیماری مخصوصاً در مدارس می تواند شیوع پیدا کند و نشانه هایی همچون تب ناگهانی، لرز، خستگی، سرفه های خشک و گرفتگی بینی داشته باشد. از آنجایی که سیستم دفاعی کودکان در برابر بیماری های عفونی-تنفسی متفاوت است، در نتیجه بهتر است که سریعاً به پزشک مراجعه شود تا مدت زمان درمان نیز کاهش یابد. همچنین تاکید می شود که کودکان زیر سه ماه با تب ۳۸ درجه، کودکان بین ۳ تا ۶ ماه با تب بالای 38.3 درجه و کودکان بالای ۶ ماه با تب بیشتر از 39.4 درجه سیلیسیوس، سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

همچنین تب طولانی مدت (بیش از سه روز)، سرفه های خشک و مکرر بیش از یک هفته، وجود بیماری های پیش زمینه ای مانند دیابت و سرطان، گوش درد، داشتن مشکلات تنفسی و کم آب شدن بدن، می توانند خطرات جدی برای کودکان به دنبال داشته باشند و باید به صورت اورژانسی تحت نظر پزشک قرار گیرند.

باید بدانید که کودکان بالای 6 ماه می توانند واکسن آنفولانزا تزریق کنند تا در مقابل این بیماری مصون شوند. همچنین رعایت نکات بهداشتی توسط کودکان نیز می‌تواند در پیشگیری و کنترل بیماری بسیار کمک کننده باشد. در عین حال درمان آنفولانزا با استراحت و مصرف آب و مایعات، سوپ، آبگوشت، مواد مغذی و میوه هایی همچون پرتقال و لیموشیرین امکان پذیر است.

آنفولانزا در زنان باردار

از آنجایی که دوران بارداری زمان بسیار حساس و خطرآفرینی است، باید برای بسیاری از مشکلات طبیعی و غیرطبیعی با پزشک معالج زنان و زایمان مشورت کرد تا سلامت مادر و جنین حفظ گردد. یکی از این موارد خطرزا، ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا و همچنین کرونا است.

این موارد بیماری های مسری که در فصول پاییز تا بهار می توانند اپیدمی های بسیار شایعی را بین مردم به وجود آورند، ممکن است در صورت عدم مراقبت های لازم و ضروری، مادر باردار را نیز دچار بیماری کنند. در نتیجه راحت ترین کار این است که پیشگیری های لازم انجام شود؛ از جمله این موارد می‌توان به زدن ماسک در مکان های عمومی، شستشوی مکرر دست‌ها، عدم روبوسی و دست دادن به خصوص با افرادی که به تازگی از مسافرت برگشته اند و همچنین بالا بردن سیستم دفاعی و ایمنی بدن با مصرف مواد مغذی اشاره کرد.

در هر صورت اگر زنان باردار به آنفولانزا مبتلا شوند، امکان زایمان زودرس قبل از هفته ۳۷ بارداری وجود دارد. همچنین می‌تواند سلامت کلی و رشد بدن جنین را نیز تحت تاثیر قرار دهد و حتی منجر به مرگ جنین شود. پزشک می‌تواند برای درمان آنفولانزا در مادران باردار داروهای ضد ویروسی و استامینوفن تجویز کند؛ در هر صورت تایید نهایی برای مصرف هرگونه دارو، باید باید زیر نظر پزشک زنان و زایمان انجام شود.

تزریق واکسن آنفولانزا در زنان باردار: تزریق واکسن آنفولانزا و کرونا یکی دیگر از مواردی است که می‌تواند در پیشگیری این بیماری‌ها بسیار تاثیرگذار باشد؛ اما برای زنان باردار باید طبق تجویز پزشک متخصص انجام شود و در عین حال اگر پزشک تشخیص به تزریق واکسن آنفولانزا داد، بهتر است که در سه ماهه دوم و سوم بارداری تزریق شود. توجه کنید که یک سری عوارض خاص در تزریق هر نوع واکسن وجود دارد که ممکن است زنان باردار را نیز شامل شود؛ قرمز شدن دست و پا، تب خفیف، درد در ناحیه تزریق واکسن، سردرد حالت تهوع و بی حالی از جمله این موارد است.

برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.

روش های پیشگیری از آنفولانزا

پیشگیری از آنفولانزا
پیشگیری از آنفولانزا

همانطور که گفته شد، ویروس آنفولانزا هر ساله می تواند کاملا متفاوت باشد و این موضوع حتی در مورد واکسن‎های آنفولانزا نیز دیده می شود که متناسب با ماهیت تغییر آنفولانزا، هر ساله تغییر می کنند. معمولا این مدل بیماری بین کودکان و در مدارس نیز بسیار شایع است. بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا، زدن واکسن است. در عین حال روش های دیگری همچون زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی نیز بسیار تاثیرگذار می باشد. خانم های باردار، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، افرادی که بیماری های زمینه ای دارند و … ممکن است آنفولانزا برای آنها کشنده باشد و درنتیجه حتما باید واکسن آنفولانزا را تزریق کنند.

همچنین در تایم اپیدمی آنفولانزای فصلی باید از روبوسی، دست دادن و شرکت در مراسمات و تجمعات مختلف خودداری کرد. در عین حال اگر فردی از اعضای خانواده دچار این بیماری باشد، بهتر است که آب بینی خود را با دستمال بگیرد و سپس آن را در یک پلاستیک بگذارد و بعد از آن در سطل زباله بیندازد.

پس از آن باید دستانش را با آب بشوید و حتما در محیط خانه از ماسک استفاده نماید. شستشوی مکرر دست به راحتی می تواند منجر به قطع زنجیره انتقال عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی از فرد بیمار به بقیه افراد شود. نکته آخر رعایت مسائل بهداشت فردی است. درواقع فرد بیمار نباید به هیچ وجه دستمال آلوده به آبریزش بینی یا خلط خود را در محیط پیرامون و معابر عمومی بیندازد تا افراد دیگر به این بیماری دچار نشوند.

روش های درمان آنفولانزا

روش های درمان خانگی آنفولانزا
روش های درمان خانگی آنفولانزا

مصرف آب و مایعات: به طور کلی اسهال و تب باعث کم آبی بدن می شود که درنتیجه طول مدت درمان آنفولانزا را بیشتر می کند. مصرف آب و مایعات مختلف سبب می شود که بدن مرطوب باقی بماند و مخاط و خلط سریع تر دفع شوند. برای مثال مصرف چای، آب پرتقال، آب لیموشیرین، آب نارگیل، آب گوشت، سوپ و انواع آب میوه های تازه توصیه می شود. ادرار عادی و با رنگ زرد کمرنگ یا روشن، نشان دهنده رطوبت مناسب بدن است. به طور کلی سیستم بدنی شما باید تقویت شود که نتیجه آن بهبودی سریع تر است. وقتی از مواد مغذی و پروتئینی در طول دوره درمان استفاده شود، علائم آنفولانزا سریع تر از بین می رود.

غرغره کردن آب نمک، گلاب و سرکه سیب: تسکین گلودرد، ضدعفونی مخاط بینی و دهان و سریع تر شدن درمان شما یکی از دلایلی است که باعث می شود، غرغره کردن یکی از روش های درمانی خانگی و موثر شناخته شود. شما باید آب جوشیده سرد شده یا ولرم را با مقدار مناسبی نمک ( خیلی غلیظ نشود ) ترکیب کنید و سپس روزی سه الی 4 بار داخل دهان بچرخانید و غرغره کنید. همچنین غرغره کردن گلاب نیز می تواند به رفع التهاب گلوی شما کمک کند. سرکه سیب هم نقش ضدعفونی کننده و از بین برنده میکروب ها را دارد که نتیجه آن تسکین درد گلو است. نسبت آب به سرکه یا گلاب باید 5 به 1 باشد و روزانه 2 تا 3 مرتبه تکرار شود تا نتیجه دلخواه حاصل شود.

برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.

 موادغذایی مناسب: مصرف موادغذایی مختلفی همچون سوپ مرغ، آبگوشت، ماست و ماهی سالمون می توانند برای درمان آنفولانزا و بالابردن سیستم دفاعی شما مناسب باشند.

زینک: مصرف قرص زینک در 24 ساعت اولیه ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی، می تواند تا حد زیادی علائم را کنترل کند و سیستم ایمنی شما را بالا ببرد که نتیجه آن کوتاه شدن طول دوره درمان است. همچنین مصرف موادغذایی مانند کاشو، بادام، لوبیا، لبنیات، نخود، عدس، گوشت قرمز و تخم مرغ که دارای زینک هستند هم می توانند موجب بهبود سریع تر افراد شوند.

درمان گیاهی آنفولانزا
درمان گیاهی آنفولانزا

انواع میوه: لبو، انار، خرمالو، نارنگی، پرتقال، لیموشیرین، گریپ فروت، سیب، کیوی، زغال اخته، هندوانه، آناناس و توت فرنگی از جمله میوه های مناسبی هستند که می توانند برای درمان آنفولانزا کمک کننده باشند. مصرف آب میوه تازه مرکبات به بالابردن تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند. اما اگر نتوانستید از میوه های تازه فصل استفاده کنید؛ کمپوت گیلاس، کمپوت آناناس و کمپوت سیب می تواند جایگزین آنها شود. ترجیحاً سعی کنید این کمپوت ها را با مقدار کمی شکر و آب به صورت خانگی تهیه کنید و به بیمار بدهید.

در عین حال بعضی از میوه ها هستند که خوردن آنها در زمان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا ممنوع می باشد. برای مثال خربزه و انگور به خاطر ترشح هیستامین در بدن، این بیماری ها را تشدید می کنند. در عین حال موادغذایی سرخ کردنی و غذاهای پرچرب، می توانند تاثیرات منفی بسیار بدی به دنبال داشته باشند. نوشیدنی‌های آماده و انرژی زا در همین دسته قرار می‌گیرند و برای درمان چنین بیماری هایی مفید نیستند.

مصرف سیر: تاثیر استفاده از سیر در درمان آنفولانزا می تواند بسیار حائز اهمیت باشد. خواص دارویی سیر بسیار بالاست و در سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن نیز تاثیر گذار است. مبارزه با میکروب ها و همچنین تقویت عملکرد گلبول های سفید در مواجهه با ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا، از جمله فواید سیر می باشد. نکته مهم این است که سیر نه تنها به درمان بلکه به پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا هم کمک می‌کند و مدت زمان دوره درمان را نیز کاهش می دهد. همانطور که گفته شد فواید سیر می تواند برای سلامت شما بسیار مناسب باشد و از مصرف آن نباید چشم پوشی کرد.

درمان آنفولانزا با داروهای گیاهی

دمنوش گیاهی برای درمان آنفولانزا
دمنوش گیاهی برای درمان آنفولانزا

همانطور که می دانید، درمان های خانگی و مصرف داروهای گیاهی و طبیعی، بهترین روش درمانی بدون عوارض هستند. برای سرماخوردگی و آنفولانزا که ممکن است هر سال ما را چندین بار مورد حمله قرار دهند، استفاده از دمنوش های طبیعی در کنار درمان‌های دیگر تقریبا ضروری است. از این رو لازم است شما با بهترین داروهای گیاهی برای درمان آنفولانزا آشنا شوید و برای درمان از آنها استفاده نمایید:

زنجبیل: خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی زنجبیل می تواند به گرفتگی بینی و همچنین درد گلو کمک کند. در عین حال سایر علائم آنفولانزا نیز با مصرف روزی دو لیوان چای زنجبیل به طور کامل از بین می روند.

چای سبز: خواص این نوع چای بسیار بالاست و در درمان فشار خون و چاقی نیز بسیار توصیه می شود. همچنین درمان آنفولانزا با روزی دو تا سه فنجان چای سبز می تواند امکان پذیر باشد. تقویت سیستم ایمنی از طریق مصرف چای سبز، بر روند سلامتی شما بسیار تاثیرگذار است.

پونه: گرفتگی بینی، سردرد، آبریزش بینی، سرفه، عفونت گوش و به طور کلی تمامی علائم و مشکلات ناشی از ابتلا به آنفولانزا از طریق مصرف چای پونه کوهی رفع خواهدشد.

برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.

معرفی بهترین عصاره برای درمان آنفولانزا

1 2 | درمان آنفولانزا

داروهای گیاهی مختلف دیگری وجود دارند که همگی می توانند در روند درمان آنفولانزا به شما کمک کنند. از جمله این موارد می توان به اکالیپتوس، زوفا، نعناع، ختمی، فراسیون، کاکوتی و پنیرک هم اشاره کرد. از آنجایی که یک ترکیب گیاهی کامل از تمامی این گیاهان می تواند سرعت درمان شما را بالا ببرد، درنتیجه شرکت فران تصمیم گرفته که عصاره یازده گیاه فران را تولید کند که در پاکسازی ریه و بالابردن سیستم دفاعی بدن به شما کمک می کند. همانطور که گفته شد، تاثیرات آنفولانزا و کرونا می تواند روی سیستم تنفسی افراد اثرات منفی بسیاری را به دنبال داشته باشد.

از این رو برای پیشگیری و درمان می توانید از این عصاره کاملا طبیعی استفاده نمایید تا سلامت شما تضمین شود. برای سفارش و آشنایی بیشتر با این محصول سلامت محور می توانید از طریق سایت فرطب با ما در ارتباط باشید.

نتیجه گیری نهایی مقاله درمان آنفولانزا

در این مقاله به طور کامل شمارو با درمان آنفولانزا ، آشنا کردیم و همچنین در آخر یک عصاره شگفت انگیز به شما معرفی کردیم که تا حد خیلی زیادی میتوانید بیماری هایی مانند آنفولانزا و کورونا را درمان کنید . مرسی که تا اینجا همراه ما بودید . نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید .

سوالات متداول

.منبع خارجی : cdc.gov

دیدگاهی در مورد “درمان آنفولانزا

  1. صنم گفت:

    پرتغال برای پیشگیری از سرما خوردگی خوبه ولی موقع سرما خوردگی موجب تشدید سرفه و التهاب میشود

نظرات بسته شده اند

عوارض کبد چرب مقالات عمومی

عوارض کبد چرب چیست؟ به همراه موثرترین روش درمان آن

عوارض کبد چرب چیست؟ کبد چرب یک بیماری پنهان ولی بسیار خطرناک است که از آن به عنوان قاتل پنهان …

مطالعه مقاله
برای غلظت خون چه بخوریم مقالات عمومی

برای غلظت خون چه بخوریم

برای غلظت خون چه بخوریم ، این یکی از پر تکرار ترین سوالاتی هست که بیمارانی که با کارشناسان ما …

مطالعه مقاله
مقالات عمومی

درمان کبد چرب

درمان کبد چرب ، یکی از رایج ترین مشکلاتی هست که بیش از 60 درصد مردم ممکن است با آن …

مطالعه مقاله
سبد خرید
فیس بوک X پینترست linkedin تلگرام