درمان آنفولانزا ، این روز ها اسم بیماری هایی مثل آنفولانزا ، کورونا ، امیکرون و … را خیلی زیاد میشنوید و شاید خیلی از شماها هنوزم دارید با این بیماری ها دست و پنجه نرم میکنید . ما در این مقاله کامل به بررسی موضوع آنفولانزا میپردازیم و همچنین یکی از بهترین عصاره هایی که باعث میشه درمان خانگی آنفولانزا انجام دهید را به شما معرفی میکنیم . پس حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید .
حتما بخوانید : کاهش وزن

هرآنچه از آنفولانزا باید بدانید ، علل و علائم انواع آنفولانزا
Influenzas یا Grippe یک بیماری واگیردار است که به صورت عمومی با نام آنفولانزا شناخته می شود و انواع مختلفی هم دارد. این بیماری از طریق ویروسهای RNA یا ارتومیکسوویریده به وجود می آید و به خصوص در فصول پاییز و زمستان به اوج خود می رسد پس خیلی مهم هست که با روش های درمان آنفولانزا ، آشنا باشید .

نکته جالب توجه مرتبط با تاریخچه آنفولانزا این است که در سال 1918، این بیماری توانست جان 50 میلیون انسان را بگیرد. درواقع آنفولانزای اسپانیایی که آن موقع یک ویروس ناشناخته به حساب می آمد، تمامی افراد را درگیر خود کرد و یکی از مرگبارترین بیماری های مسری تاریخ نام گرفت. در حال حاضر نیز انوع جدیدی از ویروس آنفولانزا کشف شده است که سلامت انسان ها را تحت تاثیر خود قرار می دهد. در ادامه به بررسی بیشتر این بیماری و روش های درمان آن می پردازیم تا بیشتر با انواع آنفولانزا آشنا شوید.
قبل از مطالعه ادامه این مقاله حتما ویدئو زیر را مشاهده کنید :
برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.
آنفولانزا چیست؟
ویروس آنفولانزا که سویه های مختلفی دارد، از طریق قطرات وارد بدن می شود و سپس رشد و تکثیر می یابد؛ تا در نهایت علائم بیماری در فرد مشخص میگردد. معمولاً بیشترین تأثیرات این بیماری روی بینی، گلو و ریه های فرد است؛ به گونه ای که اگر به درستی درمان نشود، امکان ذات الریه در بیمار بالا می رود. در بعضی از موارد شاهد آن هستیم که آنفولانزا به حدی وخیم می شود و بیماری های پیش زمینه فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، که بیمار را می تواند به کام مرگ بکشاند. بیشترین افرادی که معمولاً باید برای درمان آنفولانزا سریعاً اقدام کنند کودکان زیر پنج سال به ویژه زیر ۱۲ ماه می باشند.
همچنین افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار، افراد دارای بیماریهای مزمن همچون آسم، بیماری قلبی، کلیوی و دیابتی، افراد چاق و دارای سیستم ایمنی ضعیف، همگی در معرض خطرات جدی این بیماری هستند.
معمولاً یکی از راه های پیشگیری و دفاعی در برابر این بیماری، واکسن آنفولانزا است که برای استفاده عمومی مجاز باشد. در عین حال بعضی از افرادی که سیستم دفاعی ضعیفی دارند؛ همانند کسانی که طحال خود را درآورده اند، باید طبق نظر پزشک هرسال این واکسن را تزریق کنند. همانطور که گفته شد این بیماری سوی های مختلفی دارد که معمولاً هر ساله یک یا دو مورد آن گسترش بیشتری مییابد و افراد زیادی را مبتلا میکند. در ادامه به بررسی بیشتر انواع آنفولانزا می پردازیم.
تفاوت آنفولانزا با سرماخوردگی
احتمالاً شما هم علائم آنفولانزا و سرماخوردگی را با یکدیگر اشتباه می گیرید و تفاوت آنها را نمی دانید. به طور کلی علائم آنفولانزا شدیدتر از سرماخوردگی هستند و تشخیص صددرصدی هر کدام از این دو مدل بیماری، باید توسط پزشک تایید شود.

انواع علائم سرماخوردگی را میتوان با بدن درد، گلودرد و آبریزش بینی همراه دانست. در عین حال عطسه و سرفه نیز از دیگر علائمی هستند که معمولاً در افراد دیده میشود. همچنین ممکن است شما با سردرد و چشمدرد نیز مواجه شوید و بی حالی شدید را تجربه نمایید. سرماخوردگی اگر همراه با استراحت و گذراندن طول درمان مناسب باشد، معمولاً بین ۵ تا ۷ روز به طور کامل رفع میشود. از این رو لازم است که به سراغ خوددرمانی نروید، چون ممکن است مصرف آنتی بیوتیک ها طول درمان سرماخوردگی را بیشتر کند.
در عین حال آنفولانزا نیز همانند سرماخوردگی علائم یکسانی دارد ولی شدت آن بیشتر است؛ اما برعکس سرماخوردگی که معمولاً افراد بزرگسال تب نمی کنند، در آنفولانزا تب و لرز ناگهانی به وجود میآید و با تعریق شدیدی همراه است. همچنین در بعضی از موارد مانند ابتلا به آنفلوانزای خوکی بیمار ممکن است دچار اسهال و استفراغ نیز شوید.
سرفه ها در آنفولانزا معمولاً طولانی تر، بیشتر و اغلب خشک می باشد و خلط هم ندارد. نکات مهم در درمان آنفولانزا و سرما خوردگی ، استراحت و خوردن مواد غذایی مناسبی همچون سوپ است؛ ترجیحاً از ویتامین سی و داروهای گیاهی نیز زیاد استفاده شود. همچنین اگر تب، سرفه، گرفتگی بینی و سردرد شما پایدار و طولانی مدت شد، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید. البته علائم بحرانی این بیماری مانند درد شدید در قفسه سینه، سردرد، سرگیجه و گیجی شدید، تنگی نفس و استفراغ مداوم را باید جدی گرفت و سریعا به اورژانس مراجعه کرد.
برای مشاوره و سفارش عدد 1 را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.
تفاوت آنفولانزا با کرونا
همانطور که گفه شد، شدت بیماری و درمان آنفولانزا بسیار بیشتر از سرماخوردگی است و در عین حال بین چند روز تا چند هفته دوره درمان و بهبودی کامل آن طول می کشد. علائم آن نیز معمولاً همراه با تب و لرز، سردرد و درد عضلانی، گلودرد، سرفه، گرفتگی بینی و آبریزش همراه است. اما تفاوت اصلی کرونا با سرماخوردگی و آنفولانزا را می توان تنگی نفس به حساب آورد. البته ممکن است که در آنفولانزا نیز تا حدی این تنگی نفس به وجود آید، اما معمولاً شدت آن در کرونا بسیار بیشتر است.
علائم شایع و تایید شده کرونا شامل تب، خستگی و سرفه خشک به همراه نفس تنگی است. بعضی از افراد اسهال، آبریزش بینی، از دست دادن حس بویایی، چشایی و تهوع هم دارند؛ اما به طور کلی عطسه و خارش چشم از علائم این بیماری نیست. در هر صورت به خاطر اینکه این علامت ها بسیار نزدیک به یکدیگر هستند، تفاوت بین آنفولانزا با کرونا تقریبا ممکن نیست و باید به پزشک مراجعه کرد تا بنابر شرایط بیمار، داروهای مناسب تجویز شود.
انواع آنفولانزا را بشناسید

آنفولانزا یکی از مسری ترین و جدیدترین عفونتهای ویروسی است که میتواند تمامی افراد را درگیر خود کند. از آنجایی که عوارض این بیماری می تواند شدید باشد، در نتیجه راحت ترین راه حل برای پیشگیری و مقابله با آن، تزریق واکسن آنفولانزا می باشد. اما این ویروس کوچک می تواند انواع مختلفی داشته باشد. به طور کلی پوشش پروتئینی ویروس های آنفولانزا وقتی با چیدمان مختلف کنار هم قرار میگیرند، باعث می شوند که سویههای جدیدی از آنفولانزا همراه با علائم و ویژگی های مختلفی به وجود آیند. با توجه به این مقدمه به معرفی انواع آنفولانزا می پردازیم تا بیشتر با آنها آشنا شوید.
آنفولانزا نوع A
آنفولانزای نوع A شایع ترین نوع این بیماری است و میتواند در مواقعی بسیار خطرناک باشد. خطر شیوع و گسترش این نوع آنفولانزا بسیار بالاست و سریع تر از آنفولانزای نوع B جهش می کند. آنفولانزای نوع A از یک روز قبل شروع علائم تا ۵ روز پس از ابتلا نیز میتواند مسری باشد و دیگران را درگیر کند. همچنین این ویروس می تواند باعث ایجاد بیماری آنفولانزا در پرندگان و دیگر پستانداران نیز شود. از آنجایی که آنفولانزای نوع A به 2 زیرگروه کلی H و N تقسیم می شود، درنتیجه می تواند سویه های مختلفی را به وجود آورد.
برای مشاوره و سفارش عدد یک را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پیامک کنید.
تلفن پشتیبانی ۳۲۴۲۴۳۳۰ – ۰۴۴ | کارشناسان ما در ساعات اداری منتظر پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما هستند.
در واقع پروتئین هماگلوتینین (H) و پروتئین نورآمینیداز (N) دارای 18 زیرگروه مختلف می باشد که جفت شدن این دو پروتئین را در کنار هم متفاوت میکند. نتیجه این موضوع به وجود آمدن سویه های جدید با علائم و رفتارهای جدیدی است که از آنفولانزا می بینیم. به طور کلی آنفولانزای نوع A می تواند ۱۹۸ ترکیب مختلف داشته باشد و معمولاً با لمس اشیای آلوده، تنفس فضای آلوده، قرار گرفتن در کنار شخص مبتلا و … می تواند به افراد دیگر منتقل شود. در صورتی که درمان آنفولانزا نوع A جدی گرفته نشود، می تواند عوارضی همچون آسم، برونشیت، مشکلات قلبی، ذات الزیه و … را به دنبال داشته باشد.
آنفولانزا نوع B
آنفولانزای نوع A و نوع B دارای علائم یکسانی همچون سردرد، تب و لرز، درد بدن، سرفه خشک، بی اشتهایی و بی حالی هستند. اما نوع B این بیماری دستگاه گوارش را نیز درگیر می کند و بیمار دچار اسهال و استفراغ نیز می شود که البته بیشتر در کودکان مشاهده می گردد. همچنین تنگی نفس و عفونت های بالینی نیز می تواند از دیگر مشکلات این بیماری باشد. 4 روز اول این بیماری بسیار شدید است و می تواند فرد را اذیت کند اما دوره درمان پس از 2 هفته تقریبا کامل می شود. در عین حال اگر بیماری به درستی و به سرعت درمان نشود، ممکن است مشکلاتی همچون ذات الریه پیش آید که بیمار را تا کام مرگ نیز بکشاند.